Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Сили
Вто Юни 27, 2017 1:52 pm by Veryn.

» Раси
Пон Юни 26, 2017 9:16 am by rinan.

» Проклятия
Пон Юни 26, 2017 8:52 am by rinan.

» Сюжетна линия
Пон Юни 26, 2017 3:01 am by Veryn.

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Сря Юни 28, 2017 11:13 pm

Проклятия

Go down

Проклятия

Писане by rinan. on Пон Юни 26, 2017 8:52 am

Всеки двор е прокълнат по различен начин. Затова и всички техни членове се опитват да ги развалят, по един или друг начин. Господарите и елфите нямат право да се месят в решенията на другите дворове, затова са омагьосани да не могат да изричат каквото и да било по този повод. Това продължава в продължение на години и отговори, все още, не са намерени. Всеки двор има право само на един отговор. Ако даде грешен - остава проклет завинаги.

Нощ
"Една отхвърли, а друга не ще има. Не се опитвай да прозреш. Дори и да очакваш да се случи, тя няма да бъде нито елф, нито човек."
Първият Двор, който получава проклятие бива този на Нощта. Великият Господар отказва да отвърне на чувствата на Майара Импюс и това отприщва огромния й гняв срещу него и всички останали под крилото му. Тя омагьосва сърцето му, така че да не може да изпитва положителни чувства. Най-вече любов. След като не може да обича нея, то той няма да обича никоя друга. Терорът, който надвисва над нощните елфи ги принуди да потърсят и открият решението на безумното си проклятие.
tags
ϟ thanks morgan.


Лято
"За вас имам наказание голямо. Едно ще притежавате, а друго ще гори. Когато в замъка ви летен сняг се навали, тогава на принцесата виновна грешката ще се изкорени."
Веднага след Нощта пострада и Дворът на лятото. Майара не успя да преглътне любовта между Великия господар на нощта и Лятната принцеса, затова я наказа сурово с проклятие за целия Двор на брат й. Решението искаше нещо неизпълнимо. По стар закон в домът на Господаря не можеше да завали сняг. Никога и в никакъв случай. Спасението им бе невъзможно.
tags
ϟ thanks morgan.


Зора
"Сън дълбок владее всички. В онзи стар дворец. От благородници до птички, изгубени навред. Отговорът ще откриеш в кошмарът най-жесток, а дотогава ще се криеш в замъка висок."
Един от най-хубавите дворци в Дворът на зората бе омагьосан да тъне във вечен сън. Генералите си бяха позволили да прекъснат един от традиционните балове в чест на Великия им господар и почти всеки поканен бе принуден да заспи, като част от проклятието им. На малцината будни бе заръчано да разказват за тази милост. Едни от най-важните личности бяха загубени, а пробуждането им изглеждаше невъзможно.
tags
ϟ thanks morgan.


Ден
"Двор объркан има тук. Иронията с името му си играе. Вечен мрак и вечен студ. Слънцето кога ли ще се покаже?"
Най-голямото наказание за Дворът на деня бе очевидно. И Хадес Еранус не пожали красотата на това място. Вечен мрак се настани още в мига, в който генералът прошепна проклятието си над Великата господарка и всичките й поданици. Така започна нещастието им. Нуждаеха се от помощ, но никой не можеше да им помогне. Трябваше да се справят сами. Но дали това бе възможно?
tags
ϟ thanks morgan.


Есен
"Вината казвам, че ще бъде непосилна. Господар на късмета ще си ти. Жив остана, а другите избиха. Едва когато го забравиш, тогава твоят Двор ще се спаси."
Проклятието бе изречено дни след превръщането на Ейдън Нитидус във Велик господар. Благодарение на борбите за власт Дворът на есента бе изпаднал в криза, който беше отслабил всичките й защити. Вината, която младият Господар изпитваше се бе превърнала в негова слабост, която използваха и превърнаха в загадка, която никой не можеше да разгадае.
tags
ϟ thanks morgan.


Зима
"Не може да запомниш красота, която си загубил. Ще виждате облаци от мрак. И в желанието си да се влюбиш, няма да завърши то със брак."
Дворът на Зимата бе издържал храбро под натиска на враговете си, но усилията им рухнаха при смъртта на сродната душа на Великия им господар. За мнозина тя беше убита, за да постигнат целта си и едва ли имаше някакво съмнение в това. С разбито сърце и с непосилно за решаване проклятие, в душата на Карлън Коракс настъпи твърде силен хлад, за да може да намери така важния отговор.
tags
ϟ thanks morgan.


Пролет
"Предател крие се добре сред вас. Лъжи изплете и доверие предаде в онзи час. Едва когато някой го разкрие, проклятието ще падне и Дворът силата си ще добие."
Последният Двор, който пада е този на Пролетта. И то благодарение на предател, който разкрива слабото място на Великия Господар, а именно - единствената нощ от годината, в която хаосът завладява силите му и го прави достатъчно слаб, за да не може да спаси Пролетта от нападението на генералите. В продължение на години никой не може да разкрие предателството и така последната съпротива била унищожена.
tags
ϟ thanks morgan.
avatar
rinan.
Admin
Admin

Брой мнения : 454
Join date : 18.06.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите